Bij Sansoma in Doorn hebben we gedurende de zomer een speciaal aanbod onder de naam SanZomerdagen. Volop keuze uit allerlei workshops, lessen en consulten voor een aantrekkelijke zomerprijs.

Zowel voor bezoekers als voor de aanbieders is dit een mooie gelegenheid om eens iets nieuws te proberen. Zo ontstond het idee om TRE (Tension/Trauma Releasing Exersices) en Mindfulness te combineren in een dagworkshop.

TRE en Mindfulness kunnen elkaar prachtig versterken. Mijn idee is dat TRE je helpt om Mindfulness toe te passen en dat Mindfulness je TRE-beleving intensiveert. Samen kan het er voor zorgen dat je meer ontspannen en aandachtig door het leven gaat.

Als je al ervaring hebt met Mindfulness of TRE, dan is deze workshop interessant om je ervaring uit te breiden en handvatten te krijgen voor het combineren van beide. Je kunt ook aan deze workshop deelnemen voor een eerste kennismaking met beide, twee vliegen in één klap.

We gaan in het kort iets vertellen over de beginselen van TRE en Mindfulness en waar dat bij elkaar komt maar je gaat het vooral ervaren.

28 augustus van 10 tot 16 uur bij Sansoma in Doorn.
De investering is €50,00
Koffie en thee is inbegrepen. Voor de lunch willen we je vragen iets mee te nemen voor jezelf en iets om te delen.

Deze workshop geef ik samen met Janet van Essen (categorie 1 Mindfulness trainer – spreng.nu)

28-8 dagworkshop TRE en Mindfulness
Getagd op: