Afspraak maken / inschrijven

Individuele afspraak

Het eerste consult duurt anderhalf uur en latere consulten een uur. Een consult kost €75,- per keer. Zijn de kosten een probleem, neem dan contact met me op om de mogelijkheden te bespreken.

Gemiddeld zijn er 3 consulten nodig om een goede basis te leggen om zelf met TRE aan de slag te gaan, soms minder, soms meer. Tijdens het eerste consult maak je kennis met TRE en kijken we hoe je lichaam erop reageert. Dan wordt meestal ook duidelijk hoeveel afspraken er nodig zijn.

Na de opstartfase kun je naar behoefte nog afspraken maken voor verdere begeleiding en verdieping.

Inplannen:

Voor bedrijven en organisaties

Voor organisaties verzorg ik maatwerk, afgestemd op de behoefte en het budget. Dat kan TRE zijn maar ook andere programma’s met betrekking tot vitaliteit, stress en burn-out. Ik doe trajecten soms alleen en soms samen met andere professionals uit mijn netwerk. Ik kom graag een keer langs om de mogelijkheden te bespreken. Bel 06 207 11516 voor informatie of een afspraak. Of neem contact op via het contactformulier

TRE met groep

Vanaf september 2024 start ik weer met kleine groepen in Driebergen. Er zijn per keer 4 plaatsen. Dus optijd inschrijven is nodig om zeker te zijn van een plek.

Na elke TRE introductieworkshop zijn er 2 vervolgsessies gepland, na 1 week en na 3 weken. Aangeraden wordt je meteen voor alle drie in te schrijven, maar eerst alleen voor een introductieworkshop kan ook.
Meer informatie over de introductieworkshop en vervolgsessies >

Daarnaast zijn er ongeveer eens per maand TRE sessies met een kleine groep voor mensen die al wat meer ervaring hebben met TRE.

Inschrijven: