Ervaringen

Wat zeggen anderen?

Wat een fijne manier om meer in contact te zijn met mijn lichaam. Ik ben zelf masseur en een massage herstelt in mijn beleving het contact met mijn lichaam, maar TRE dus ook. Ik zou het niet met iets anders kunnen vergelijken omdat je heel bewust met je lichaam bezig bent maar dan juist zonder enige inspanning. En fijn dat ik dit zelf kan doen!

Roelien werkt op een prettige manier. Heel ontspannen en relaxed, maar in alles merk je ook dat ze zeer kundig is. Dat bij elkaar geeft een veilig gevoel.

Marieke

Roelien bedankt! Door overbelasting (werk & trauma) kwam ik bij jou terecht. Al bij het voorpraatje, de algemene uitleg, had ik het gevoel “Ja, dit is iets voor mij.” Al snel bleek dit ook zo te zijn. Mijn body deed het ‘werk’ als vanzelf (’t trillen), waardoor ik veel los kon laten. Het resultaat was er ook naar: van meerdere doses paracetamol naar paracetamol-vrij, terwijl ik wel mijn werk kan doen. Ook qua innerlijke stress & spanning geeft ’t een hoop rust. Kijk ik naar hoe het nu gaat, dan zou het fijn zijn geweest als ik TRE eerder ontdekt had. Dus: Roelien Bedankt!!

Karien

Een verrassende ervaring! Heerlijk rustgevend, prettige mensen ontmoet in kleine groepen. Roelien bedankt voor de nieuwe inzichten!!

Gerrie

Hele bijzondere ervaring! Er gebeurt iets in je lijf, loslaten, voelt erg ontspannen en doet mij heel goed! Sfeer is erg fijn je mag jezelf zijn en voelen! Begeleiding is ook heel fijn, even aandacht voor wat er met je lijf/gevoelens gebeurt. Vervolg is zeker gewenst! Dank voor deze fijne TRE!

TRE is een heel andere manier om met spanningen om te gaan. En Roelien is heel relaxt dus het zou best wel eens kunnen dat het werkt 

Fijn dat je zo ontspannen omgaat met het niet gelukt zijn van thuis oefenen. Dank je voor de lessen.

Voor mij is TRE een hele eenvoudige en plezierige manier om de spierspanning in mijn lijf te ontspannen. Het is heerlijk om te ervaren dat het een heel natuurlijk proces is, dat je alleen maar hoeft op te roepen en toe te staan. Dan doet je lichaam het vanzelf.

De begeleiding vind ik erg plezierig zodat je aan den lijve merkt wat het doet en er dan stapsgewijs uitleg wordt gegeven. In 5x samen, leer je de stappen heel goed en kun je het ook echt zelf.

Hildegonde

Wat een grappige ontdekking dat dit in je lichaam huist. Ik werd er de eerste keer helemaal vrolijk van. Het trillen deed zich al snel ook spontaan thuis voor.

De instructies door Roelien zijn helder en in haar begeleiding neemt ze voor iedereen individueel de tijd. Fijne persoon bij wie dit toch best gekke trillen al snel vertrouwd aanvoelt. Ook via de mail is Roelien altijd bereid je ervaringen thuis toe te lichten.

Prettig dat je met zo’n kleine serie oefeningen zo snel tot ontspanning komt. De oefeningen zijn na korte tijd zelfs nauwelijks meer nodig.

Edith

Sfeer: prima, ontspannen, nodigt uit tot ‘loslaten’, leuke groep.

Begeleiding: heel goed, rustig, vertrouwen, niet opdringerig

Locatie Hooiberg Leersum: prima

Frequentie: 1x per week zou prettig zijn in verband met bewuster er mee bezig blijven.

Vervolg: ja, in de vorm van paar keer een terugkombijeenkomst?

Margy

TRE in de Hooiberg

Roelien is een fijne instructeur, die de oefeningen helder uitlegt. De oefeningen vormen een vaste reeks en zijn er op gericht een trilling van de psoasspier door het bekken op te wekken*. Hoe vaker je oefent hoe makkelijker de trilling op te wekken is. Ik heb een deel van de oefeningen geïntegreerd in mijn yogapractice. Het is prettig om de trilling tijdens de oefeningen te ervaren (ook de oefeningen die niet in de TRE-reeks zitten). Ook als ik werk in de moestuin kunnen de trillingen spontaan optreden.

*Trilling wordt opgewekt in de been- en bekkenspieren en verspreidt zich van daaruit verder door het lichaam.

Yvonne

Op zoek naar een oplossing voor verkrampte en pijnlijke spieren, kwam ik terecht bij de TRE-praktijk van Roelien. De oorzaak van verkrampte spieren ligt maar al te vaak bij stress. TRE biedt mij een doeltreffende en snelle oplossing om die stress en spierpijn weg te nemen. Met een serie eenvoudige maar zorgvuldig opgebouwde oefeningen voelde ik me een uur later als herboren. Heerlijk ontspannen en verlost van spanning en spierpijn. Het mooie is dat je de oefeningen na een aantal sessies zelf en op elk moment leert toepassen. Ideaal voor mensen met een hectisch leven maar ook gewoon om even geestelijk en lichamelijk helemaal te ontspannen.

Eveline

Wil je een individuele afspraak inplannen?

Wil je TRE doen in een kleine groep?

Vraag je je af of TRE wat voor je is?