Individueel consult: €75,00 
(Mochten de kosten een probleem zijn, informeer dan vooraf naar de mogelijkheden)
Een consult aan huis kost €75 binnen een straal van 15 km rond Doorn.
Voor de te rijden kilometers buiten die straal betaal je een vergoeding van €0,50 per kilometer voor reistijd en reiskosten. 

Vergoeding: Individuele consulten worden veelal (gedeeltelijk) vergoed als je een aanvullende zorgverzekering hebt met dekking voor alternatieve of complementaire therapieën. Meer informatie hierover vind je op:  zorgwijzer.nl/vergoeding/integrale-therapie

Annuleren: ingeplande consulten kunnen tot een week vooraf kosteloos worden geannuleerd. Daarna wordt bij annulering €15,- in rekening gebracht. Bij niet verschijnen zonder afzegging vooraf, wordt de volledige prijs van het consult in rekening gebracht.

x

.

TRE met een groep:
Introductieworkshop: €40,- (vooraf over te maken)
Vervolgsessies: €22,50

Maandelijkse deelname aan groep: €85,- per half jaar (overmaken na facturering) 

 

Met je eigen groep
Een
workshop of cursus voor je eigen groep behoort ook tot de mogelijkheden. Dat kan alleen TRE zijn maar bijvoorbeeld ook een cursus waarin we breder kijken naar stress en vitaliteit. Dat kan in Driebergen maar ook op je eigen locatie. Een introductieworkshop TRE duurt 1,5 tot 2 uur en een vervolgsessie 1 uur.  Bel 06 207 11516 voor meer informatie, of neem contact op via het contactformulier.
Het uitgangspunt is een uurtarief van €75,- (exclusief huur voor een locatie) plus een vergoeding van €0,50 per kilometer voor reistijd en reiskosten.

Voor bedrijven en organisaties 
Voor bedrijven bied ik maatwerk, afgestemd op de behoefte en het budget. Dat kan TRE zijn maar ook andere programma’s met betrekking tot vitaliteit, stress en burn-out.  Ik kom graag een keer langs om de mogelijkheden te bespreken. Bel 06 207 11516 voor informatie of een afspraak. Of neem contact op via het contactformulier
Het uitgangspunt is een uurtarief van €75,- (btw vrij, exclusief huur voor een locatie) plus een vergoeding van €0,50 per kilometer voor reistijd en reiskosten. Voorbereidings- en vervolgkosten in overleg.